Profil – Odense Turistbusser og Middelfart Turist

For os er buskørsel ikke blot et spørgsmål om transport fra et sted til et andet. Det at køre med bus, skal for alle vore gæster være en kvalitetsoplevelse. Vi ser det derfor som vores opgave at sikre et højt niveau af service, sikkerhed og komfort.

Vi kører udelukkende med miljø godkendte busser med partikel filtre, der er godkendt til alle miljø zoner i danmark og udlandet…
Buskørsel er i dag en sikker og behagelig rejseform. Vores moderne turistbusser, der udskiftes løbende, er udstyret med flystole, air-condition, stereo- og DVD anlæg, samt toilet og køkken-faciliteter,vi kan også leverer trådløst internet i vores busser efter aftale, alt sammen med til at sikre dem som gæst den mest behagelige rejse.

Busserne kan indrettes med borde, hvis de har brug for at holde møde på vej til bestemmelsesstedet, eller hvis de blot vil nyde et let måltid ombord.
Vores erfarne og sprogkyndige kontorpersonale står altid til rådighed med hjælp i såvel planlægningsfasen, såvel som i selve afviklingen af deres arrangement. Med hjælp fra moderne IT-Programmer og vores erfarne personale kan vi hurtigt udarbejde tilbud på deres arrangement, og dermed sikre dem den bedst mulige service.

Chaufførerne er i det daglige vort ansigt udadtil og er naturligvis service-mindede og præsentable. Vores chauffører bærer altid uniform, er flersprogede og deltager løbende i relevante efteruddannelseskurser. Vi overholder altid de internationale regler for køre- og hviletid.
Vore chauffører har stor erfaring i kørsel i hele europa.

Vi glæder os til at byde dem velkommen ombord i en af vores busser…

Hjallese Minibus & Middelfart Turist har adskillige skole-/ rutebusser placeret i vore afdelinger i Odense / Middelfart & Århus.
Alle skolebusser & Turistbusser er monteret med godkendte seler.
Alle vores busser Er Naturligvis monteret med Partikkel Filter,

Hos Hjallese Minibus & Middelfart Turist har vi nogle af branchens bedste busser. Supermoderne og flotte busser i alle afskygninger!
Alle vore turistbusser er 3 – 4 stjernede og rigt udstyrede med DVD/CD-afspiller, flere skærme, toilet samt køkkenfaciliteter, Vores turistbusserne er desuden indrettet med rigtigt gode & komfortable sæder.
Vi sætter en stor ære i at pleje og servicere vore mange faste kunder, som vi har haft et godt og solidt samarbejdet med i mange år og Men vi glæder os også over de nye kunder der kommer til med tiden..

Med vores udvalg af busser i forskellige størrelser, er Hjallese Minibus & Middelfart Turist i stand til at løse alle mulige opgave for erhvervsvirksomhederne i hele Danmark…. Hjallese Minibus & Middelfart Turist er topgearet til transportopgaver der virkelig kræver Fokus.

For mere information eller ved særlige ønsker er de velkommen til at kontakte vores kontor på telefon.: 70 70 10 66 Eller på Email: Info@bustour.dkinfo@middelfart-turist.dkinfo@hjalleseminibus.dk