Kørsel for private, firmaer og institutioner

Busudlejning for firmaer

Hvis du står og skal arrangere dette års firmaskovtur, eller det blot er ledelsen der skal på virksomhedsbesøg, så står Middelfart turist klar til løse opgaven.

Vi løser alle typer af transportsopgaver for erhvervsvirksomheder over hele Danmark med særlig fokus på Odense, Middelfart, Svendborg og hele Trekantsområdet.

Til alle behov:

Uanset hvor mange eller få I er så har vi busserne der passer til jer. Fra vores minibusser med plads til fra seks personer til 20 personer, til vores store busser, med plads til mere end 80 personer. Vi har altid bussen der passer præcist til jer og jeres behov.

Stor erfaring:

Hos Middelfart Turist har vi stor erfaring, men mange typer af opgaver. Fra virksomhedsbesøg hos en underleverandør eller hele kontoret der skal på teambuilding, så sørger vi for at I både kommer sikkert afsted, og sikkert hjem igen.

Moderne busser:

Vores busser er alle topmoderne og tre eller fire stjerne. Det betyder at de alle kommer med en bredvifte af komfortable features. Såsom DVD/CD afspiller, flere skærme, WIFI og komfortable sæder. Alt afhængig af jeres behov så er der også mulighed for at indrette bussen med borde og sæder der vender mod hinanden, så arbejde bliver nemt. Alle vores busser er selvfølgelig røgfrie, og rengjorte når I lejer dem.

Det betyder at I selv efter en lang tur, kan møde op til jeres destination friske og udhvilet. Parat til enten at have en sjov dag eller udfører et seriøst stykke arbejde.

Gode priser:

Hos Middelfart Turist, er vi stolte over at have nogen af branchen bedste priser. Vores priser, kombineret med vores gode servicer er da også nogen af grundene til at mange af vores kunder bliver ved med at vende tilbage til os igen og igen.

Aftale der holder

Man skal holde hvad man lover. Det er noget vi tror helhjertet på hos Middelfart Turist. Det betyder, at vi når fortæller, at vi vil hente jer et på et bestemt tidspunkt, så kan I regne med det. Det betyder også, at I kun vil få seriøse tilbud på hvad det vil koste at leje vores busser til en tur, og at regningen efterfølgende ikke bliver større med en masser ekstra tjenester.

Alle de ting, plus meget mere gør at Middelfart Turist er det perfekte valg til at opfylde alle jeres behov indenfor firmatransport.

Kontakt os på telefon 70 70 10 66 eller 66 11 81 51, eller udfyld vores kontaktformular så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.