Kørsel for private, firmaer og institutioner

Busudlejning Fyn og Trekantområdet – Danmark og Europa


Busudlejning med høj kvalitet og godt humør

For os er buskørsel ikke blot et spørgsmål om transport fra et sted til et andet. Det at køre med bus, skal for alle vore gæster være en kvalitetsoplevelse. Vi ser det derfor som vores opgave at sikre et højt niveau af service, sikkerhed og komfort.

Vi kører udelukkende med miljøgodkendte busser med partikelfiltre, der er godkendt til alle miljøzoner i Danmark og udlande.
Buskørsel er i dag en sikker og behagelig rejseform. Vores moderne turistbusser, der udskiftes løbende, er udstyret med flystole, aircondition, stereo- og DVD anlæg, samt toilet og køkken-faciliteter, vi kan også leverer trådløst internet i vores busser efter aftale, alt sammen med til at sikre dem som gæst den mest behagelige rejse.

Busserne kan indrettes med borde, hvis de har brug for at holde møde på vej til bestemmelsesstedet, eller hvis de blot vil nyde et let måltid ombord.
Vores erfarne og sprogkyndige kontorpersonale står altid til rådighed med hjælp i såvel planlægningsfasen, såvel som i selve afviklingen af deres arrangement. Med hjælp fra moderne IT-Programmer og vores erfarne personale kan vi hurtigt udarbejde tilbud på deres arrangement, og dermed sikre dem den bedst mulige service.

Chaufførerne er i det daglige vort ansigt udadtil og er naturligvis service-mindede og præsentable. Vores chauffører bærer altid uniform, er flersprogede og deltager løbende i relevante efteruddannelseskurser. Vi overholder altid de internationale regler for køre- og hviletid.
Vore chauffører har stor erfaring i kørsel i hele Europa.

Vi glæder os til at byde dem velkommen ombord i en af vores busser.

Middelfart Turist har adskillige skole-/ rutebusser placeret i vore afdelinger i Odense / Middelfart & Århus. Alle skolebusser & Turistbusser er monteret med godkendte seler, og så er der selvfølgelig også monteret partikelfilter der lever op til alle miljøkrav.

Hos Middelfart Turist har vi nogle af branchens bedste busser. Supermoderne og flotte busser i alle afskygninger!
Alle vore turistbusser er 3 – 4 stjernede og rigt udstyrede med DVD/CD-afspiller, flere skærme, toilet samt køkkenfaciliteter, Vores turistbusserne er desuden indrettet med rigtigt gode & komfortable sæder.
Vi sætter en stor ære i at pleje og servicere vore mange faste kunder, som vi har haft et godt og solidt samarbejdet med i mange år og Men vi glæder os også over de nye kunder der kommer til med tiden..

Med vores udvalg af busser i forskellige størrelser, er Hjallese Minibus & Middelfart Turist i stand til at løse alle mulige opgave for erhvervsvirksomhederne i hele Danmark. Hjallese Minibus & Middelfart Turist er topgearet til transportopgaver der virkelig kræver Fokus.

Gode grunde til at vælge os

1. BUSSER

Middelfart Turist har nogle af markedets bedst udstyrede 3 og 4 stjernede minibusser og turistbusser med kapacitet fra 6 til 83 personer.

2. CHAUFFØRER

Vi har nogle af branchens bedst uddannede og mest chauffører. Service, sikkerhed og overblik er en selvfølge hos Middelfart Turist.

3. ERFARING

Hos Middelfart Turist har vi gennem fire årtier fragtet og serviceret tusindvis af passagerer til skole, ferie og til fest, samt i forbindelse med arbejdsrelaterede opgaver.

4. PRISER

Vi tilbyder vores kunder konkurrencedygtige priser. Uanset om det drejer sig om fast buskørsel eller ad hoc bestilt buskørsel. Se priser på busser

Hvorfor vælge os?

Middelfart Turist er et busselskab med mange års erfaring fra kørsel med turistbusser, skolebusser – firmaer og institutioner.

  • Miljøgodkendte busser
  • Tre- og firestjernede busser
  • Turistbusser med høj komfort
  • Servicemindede chauffører
  • Busser med høj sikkerhed
  • Trådløst internet kan tilvælges i alle busser
  • Erfarent og sprogkyndigt personale