Kørsel for private, firmaer og institutioner

Busudlejning for institutioner

Buskørsel for skoleklasser, vuggestuer, børnehaver og institutioner

Hos Middelfart turist har vi stor erfaring med skolekørsel, og transport for andre institutioner. Vi er den fleksible løsninger til alle skoler, børnehaver, vuggestuer og andre institutioner. Vi dækker hele Fyn, og kan træde til med meget kort varsel.

Nedenunder kan I læse nogle af de mange fordele ved at vælge Middelfart turist.

Fleksible løsninger:

Vi står til rådighed, uanset om det er til en enkeltstående lejlighed, eller det er en til en fast aftale, så kan vi lave en skræddersyet løsning der passer lige netop til jer og jeres behov.

Det kunne være hele klassen skal transporteres til svømning hver onsdag, eller andre fastaftaler af den type. Her kommer vi og henter jer på det aftalte tidspunkt og sted og transporterer jer. Og når jeres aktivitet er ovre, så kommer vi og henter jer igen.

Det er ikke kun med faste aftaler at vi står klar til at hjælpe vores samarbejdspartner. Vi står også parat til at transportere skoleklasser, børnehaver, vuggestuen eller andre institutioner på enkeltture.

Det kunne f.eks. være lejrskole, en tur i zoo eller museum og meget mere. Vi kan træde til med meget kort varsel, og gør vores for at turen bliver en succes.

Fleksible busser:

Uanset hvor stor eller lille klassen eller børnehaven er så har vi busserne der kan rumme dem. Vi har busser med en kapacitet på helt ned til seks personer og op til 83 personer.

Vi har mulighed for at transportere børn med særlige behov, såsom kørestole og barnevogne. Derudover lever vores busser selvfølgelig også op til alle danske og europæiske sikkerhedskrav. Det betyder at vi har godkendte autostole/selepuder samt seler i alle vores busser.

Fleksible chauffører:

Det kan kræve sit at transportere en hel klasse med børn fulde af energi. Nogle gange er det ikke altid nok bare at køre bussen fra punkt A til B.

Vores chauffører er alle sammen vant til at transportere børn og unge mennesker. De har den tålmodighed, rumlighed, og ikke mindst ansvar der skal til for at gøre turen til en behagelig og tryg oplevelse for alle. Vi videreuddanner løbende vores chauffører, så de lever op til alle branchens krav.

Kontakt os på telefon på 70 70 10 66, eller udfyld vores kontaktformular for et udforpligtende tilbud.