Kørsel for private, firmaer og institutioner

Vores busser

Middelfart turist råder over adskillige busser. Det gør os til det fleksible valg, og gør os i stand til at løse mange forskellige opgaver. Vi har Minibusser med med plads til mellem 6 og 20 personer. Derudover har vi både turistbusser og skolebusser, med plads på helt op til 83 personer.

Alle vores busser lever selvfølgelig op til både alle miljøkrav og sikkerhedskrav, og er godkendt til at køre overalt i både Europa og Danmark.

Derudover er alle alle vores busser moderne og komfortable. Vores turistbusser udskiftes løbende, og kommer med flystole, aircondition, stereo- og DVD anlæg, samt toilet og køkkenfaciliteter. Det er derudover også mulighed for at leje busser med trådløst internet.

Busserne kan indrettes med borde, hvis de har brug for at holde møde på vej til bestemmelses-stedet, eller hvis de blot vil nyde et let måltid ombord.

Alt det er med til at sikre jer, at I behagelig, komfortable og fremfor alt sikker bustur.

Udover vores topmoderne busser, så er vi også stolte over vores personale. Fra vores IT-kyndige kontorpersonale til vores service-minded buschauffører, alle står klar til at sikre at jeres tur forløber som planlagt.

Vores erfarne og sprogkyndige kontorpersonale står altid til rådighed med hjælp i såvel planlægningsfasen, såvel som i selve afviklingen af deres arrangement. Med hjælp fra moderne IT-Programmer og vores erfarne personale kan vi hurtigt udarbejde tilbud på deres arrangement, og dermed sikre dem den bedst mulige service.

Chaufførerne er i det daglige vort ansigt udadtil og er naturligvis service-minded og præsentable. Vores chauffører bærer altid uniform, er flersprogede og deltager løbende i relevante efteruddannelseskurser. Vi overholder altid de internationale regler for køre- og hviletid.

Vore chauffører har stor erfaring i kørsel i hele Europa.

Vi glæder os til at byde dem velkommen ombord i en af vores busser.