Kørsel for private, firmaer og institutioner

Turistkørsel i ind- og udland

Der er mange gode grunde til at vælge Middelfart Turist næste gang du skal på tur. Herunder kan du læse blot nogle få af grundene til at du skal vælge Middelfart Turist næste gang du skal på arrangere en tur med turistbus.

Det fleksible valg

Uanset størrelsen på selskabet, eller hvor langt I skal, så er Middelfart Turist det perfekte valg. Vi har busser med plads fra 6 personer til over 80.

Komfort i højsæde

Der findes intet være end at komme frem til sin destination på hvad der ellers skulle være en vidunderlig tur, og være totalt udmattet af turen. Derfor er alle vores busser indrettet med komforten i centrum. Vores busser kommer således med gode sæder, aircondition, samt der mulighed for at få Wifi. Til langfart, kan du således få busser med både toilet, køkken og sæder der kan omdannet til køjer for overnatning.

Service minded chauffører

Alle vores chauffører er service minded, og professionelle. Vi sætter altid vores passager, og deres komfort i centrum. Derudover har vores chauffører mange års erfaring i kørsel til destinationer i både ind- og udland.

Høj sikkerhed

Alle vores busser lever selvfølgelig op til alle Danske og Europæiske sikkerhedskrav. Derudover så ansætter vi kun ansvarlige chauffører, og sørger for løbende at efteruddanne dem.

Hjælp på hele turen

For mange kan det måske være en smule overvældende pludselig at skulle arrangerer en større bustur. Men her kan Middelfart Turist også være behjælpelig. Vi står til rådighed både i planlægningsfasen, og under turen. Vi har mange års erfaring, og træder gerne til, når det kommer til tilrettelæggelsen af turen. Det kan være alt fra valg af hotel til hjælp med valg af udflugtsmål, destinationer.

Kontakt for uforpligtende tilbud

Hos Middelfart Turist, sidder vi altid klar til at gøre vores bedste for vores kunder. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at byde dig velkommen ombord.